Træner til U6 Drenge

FC Storebælt søger en eller flere trænere til U6 Drenge

Da den nuværende træner, David, har fået tilbudt en anden stilling, søger vi en ny træner, der vil stå for træningen for børnene. Holdet består af spillere fra årgang 2015-16. Der er stor gejst og lyst til at spille fodbold og en god forældregruppe, der bakker op om holdet. Lyder det som noget for dig?

Hvad kan vi tilbyde dig som træner i FC Storebælt:

- En organisation med stor klubånd og fokus på sociale arrangementer
- En trænerpakke med tøj og skattefri omkostningsgodtgørelse iflg. aftale og gældende regler på kr. 2.000 årligt
- En dialog om påbegyndelse eller videreførelse af træneruddannelse

Derudover har DBU udarbejdet en lang række værktøjer til trænere, så det er nemt at gå til, når man tilrettelægger fodboldtræning for de mindste.

Hvad forventer vi os af dig som træner i FC Storebælt:

- At du tager dig af det praktiske på din årgang, ift. træning samt evt. kampe i weekenden
- Er engageret i foreningslivet og klubbens samt holdets udvikling
- Giver plads til alle børn uanset niveau, har gode pædagogiske evner og skaber gunstige rammer for trivsel og udvikling hos spillerne
- Har god dialog med spillere, forældre og andre ledere i klubben
- Er indstillet på at tage træneruddannelse eller supplere nuværende

Lyder det som noget for dig, så kontakt Børne- og ungdomsformanden i FC Storebælt

Kristoffer Dollerup: Dollerup24@gmail.com eller tlf. 29322373

Vi glæder os til at høre fra dig.