Webmaster til FC Storebælt

FC Storebælt søger en ny webmaster, og når du nu kigger her, kunne det måske godt være dig? :)

FC Storebælt er en fodboldklub i udvikling. Vi har ca. 240 medlemmer og engagerede frivillige. Vi prioriterer, at der er plads til alle, og at alle får en god oplevelse, når de er en del af vores fællesskab. En del af den gode oplevelse er, at man både som nyt og nuværende medlem oplever en indbydende hjemmeside med al den relevante information. Vi har brug for en person, som kan hjælpe os med at holde overblikket over vores hjemmeside, formidle de gode nyheder fra klubben, og som gerne tænker nyt i forhold til præsentationen af klubben. Lyder det som dig?

Om dig

Vi forventer af dig, at du er engageret i foreningslivet og klubbens udvikling. At du er selvstændig og opsøgende i forhold til viden og værktøjer til hvordan du bedst organiserer og tilrettelægger arbejdet med hjemmesiden. At du har god dialog med frivillige og andre ledere i klubben.

Du må gerne have en tilknytning til klubben eller nærområdet, men det er ikke et krav. Kendskab til KlubOffice og KlubCMS er en fordel, men ikke et krav. Der vil ske sidemandsoplæring i alle arbejdsområderne, og der er mulighed for oplæring i DBUs værktøjer.

Estimeret tidsforbrug

Det forventes, at der gennemsnitligt vil være arbejde til 2 timer ugentligt.

Honorering

FC Storebælt tilbyder webmasteren skattefri omkostningsgodtgørelse til dækning af udgifter for kr. 1.000 om året.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, kan du rette dem til formanden Rune Ravn på 50598982 eller formand@fcstorebaelt.dk

Er du interesseret i stillingen som webmaster i FC Storebælt, så send din ansøgning til fcs@fcstorebaelt.dk snarest.