Materialeforvalter

FC Storebælt søger en materialeforvalter med veludviklet ordenssans

Hos FC Storebælt søger vi en materialeforvalter, der kan holde overblikket og have styr på klubbens materialer.

FC Storebælt er en fodboldklub i udvikling. Vi har ca. 250 medlemmer og engagerede frivillige. Vi prioriterer, at der er plads til alle, og at alle får en god oplevelse, når de er en del af vores fællesskab. En del af den gode oplevelse er, at trænerne altid har fokus på træningen - og ikke alt muligt andet. Som materialeforvalter skal du derfor, i samarbejde med klubbens materialeudvalg, have overblik over vores tøj og materialer, og bestille nye varer hjem, når dette er nødvendigt. Vi har brug for en person, som kan hjælpe os med at holde orden på udstyret, klarlægge holdenes behov, og har lyst til at administrere vores materialerum. Lyder det som noget for dig?

Om dig

Vi forventer af dig, at du er engageret i foreningslivet og klubbens udvikling. At du er et ordensmenneske der går op i, at der er styr på klubbens tøj og materialer. At du er imødekommende og god til at samarbejde, samt at du har god dialog med frivillige og andre ledere i klubben. Du kan i fornødent omfang føre en oversigt over holdenes og klubbens tøj og materialer. Du må gerne have en tilknytning til klubben eller nærområdet, men det er ikke et krav.

Estimeret tidsforbrug

Det forventes, at der gennemsnitligt vil være arbejde til 2-3 timer ugentligt, og lidt mere omkring perioden juni og januar, hvor der gennemføres status på holdenes materialer og bestilles nyt. Du betragtes som frivillig og forpligtes aldrig over evne, og du modtager behørig instruktion i arbejdsområderne.

Honorering

FC Storebælt tilbyder materialeforvalteren skattefri omkostningsgodtgørelse til dækning af udgifter efter nærmere aftale.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, kan du rette dem til formanden Rune Ravn på 50598982 eller formand@fcstorebaelt.dk

Er du interesseret i stillingen i FC Storebælt, så send din ansøgning til fcs@fcstorebaelt.dk snarest.