Træner til U13-15 piger

image Holdet i starten af 2021

FC Storebælt søger træner til U13-15 Piger

Der er opstået en mulighed for at blive træner for et af vores dygtige pigeungdomshold for årgangene U13-U15 (2009-2007). Holdet har en dygtig gruppe af piger, der er mødestabile og har det sjovt med fodbold, og et rigtig godt forældreteam, der bidrager med sociale arrangementer og god stemning. Stillingen skal besættes snarest eller i løbet af vinteren. Der er pt. ikke nogen assistent eller holdleder til holdet, men disse stillinger vil også snarest muligt blive besat.

Hvad kan vi tilbyde dig som træner i FC Storebælt:

- En organisation med stor klubånd og fokus på sociale arrangementer
- En trænerpakke med tøj og skattefri omkostningsgodtgørelse iflg. aftale og gældende regler på kr. 4.000 årligt
- En dialog om påbegyndelse eller videreførelse af træneruddannelse

Hvad forventer vi os af dig som træner i FC Storebælt:

- At du sammen med træneren tager dig af det praktiske på din årgang, ift. træning samt evt. kampe i weekenden
- Er engageret i foreningslivet og klubbens samt holdets udvikling
- Giver plads til alle børn uanset niveau, har gode pædagogiske evner og skaber gunstige rammer for trivsel og udvikling hos spillerne
- Har god dialog med spillere, forældre og andre ledere i klubben og arbejder med feedback til alle spillerne
- Er indstillet på at tage træneruddannelse eller supplere nuværende

Lyder det som noget for dig, så kontakt os på fcs@fcstorebaelt.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.