U16 Drenge cheftræner søges

FC Storebælt søger cheftræner til vores U16 hold

I FC Storebælt har vi et kombineret U15-U16 hold, hvor den nuværende cheftræner vil fortsætte som assistent, da der er et ønske om ikke at anvende forældre som cheftræner på holdet. Dette er imødekommet, og derfor søger vi en ny træner, der kan gå ind med det samme. Holdet består af ca. 18 spillere med varierende niveau, men alle har en lyst til at træne meget og spille på så højt et niveau som muligt. En ny træner skal derfor kunne samle drengene om et mål, gøre det sjovt at gå til fodbold, skal kunne tilbyde god fodboldfaglighed og arbejde på at at få holdet op på et højere niveau.
Du kan læse mere om holdet her
Stillingen skal besættes snarest til opstart efter nærmere aftale.

Hvad kan vi tilbyde dig som træner:

• En organisation med stor klubånd og fokus på sociale arrangementer
  • En trænerpakke med tøj og skattefri godtgørelse efter kvalificeringer efter nærmere aftale.
  • Vedligeholdelse af dine trænerkompetencer og faglig sparring med den sportslige ledelse

Hvad forventer vi os af dig som træner:

• At du har interesse for træning af ungdomsspillere
  • At du tager dig af det praktiske på årgangene, ift. træning og kampafvikling (2-3 gange ugentligt)
  • Er engageret i foreningslivet og klubbens udvikling
  • Giver plads til alle uanset niveau, har gode pædagogisk evner og skaber gunstige rammer for trivsel og udvikling hos spillerne
  • Har god dialog med spillere, forældre og andre ledere i klubben

For flere oplysninger eller spørgsmål, der ønskes afklaret, kontakt da:

Sportschef Rune Ravn, formand@fcstorebaelt.dk, tlf. 50598982

Din ansøgning kan fremsendes på fcs@fcstorebaelt.dk med eventuel dokumentation for træneruddannelse

Vi glæder os meget til at høre fra dig.